Lip drugs

Som en klok person sa; "Du kan aldri få nokk av leppestifter". I mitt tilfelle er dette helt sant, spesielt når det kommer til favorittmerket mac, som aldri skuffer meg på hverken farge eller konsistens og ikke minst hvor lenge den holder på leppene! Det kan gå over 5 timer der jeg både har spist og drukket vann uten at leppestiften har forsvunnet. Derfor hadde jeg laget en liste over alle fargene jeg virkelig hadde lyst på, og få inspirasjonen fra youtube guruer og instagram kontoer, kom jeg fram til de perfekte nude-fargene for leppene. Jeg kjøpte produktene mine på macbutikken i Oslo City, men du kan lett finne dem på nettbutikker link i nettsidene som kicks.no og maccosmetics.com 


 

Her ser du fargen:  Twig,  Viva Glam 3  og Velvet Teddy  mine topp 3 favoritter.(NB: leppestiftene ser mørkere ut på bildet)

Dette er noen få av alle jeg kjøpte og har en elsk på hver og en av fargene ! Om dere har lyst å se leppestiftene på leppene, kommenter det under så skal jeg lage en video der jeg tar på alle leppestiftene mine.

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits