Spontane jenter

 

Hva er vel bedre enn å ta en spontantur med en god veninne? Noe jeg ikke alltid har så mye tid til, er å gjøre noe av det beste jeg vet; spise god mat med en god veninne du ikke har sett på lenge, og bare prate om alt og ingenting.

Det startet med at hun skulle komme til meg, noe vi begge gledet oss fryktlig mye til, siden vi allerede hadde planene klare om hva vi skulle gjøre den lille stunden vi fikk være med hverandre. Men første steg i planene våres ble endret, noe som gjorde stort utslag på de andre stegene i listen. Så vi hadde to valg. 1. dra hjem igjen og kanskje risikere å kjede oss, eller 2. ta en spontantur 1 time unda og dra på en super koslig kafê og shoppe litt. Svare var jo helt klart nr 2. Så vi endte opp med utrolig god vegan måltid og noen fulle poser vi tok med hjem, i tillegg fikk jeg gjort en liten forandring, som jeg skal lage et innlegg om senere.Hvordan utnytter dere vinterferien?

Bytur

Hei! Denne helga så langt har vært både travel og koselig, og starta egentlig ganske komisk. Det begynte med at mamma og jeg skulle finne huset til venninnen min Sofie, som jeg og tre andre jenter skulle sove over hos, noe som viste seg å være veldig vanskelig... Vi kjørte feil flere ganger, og det endte med at de måtte komme å hente meg. Kvelden ble veldig koselig, men vi la oss ganske tidlig siden vi skulle stå opp klokka ni. 

 

Vi stod opp og gjorde oss klare, og tok bussen til Ålesund. Det ble en veldig bra dag med juleshopping, god mat og latter. Jeg fikk til slutt kjøpt alle julegavene jeg manglet, og kunne dra hjem med god samvittighet. Hvordan var deres helg?

 

 

Hvem er jeg

En sommerdag i 1999 ble en liten bolle født med runde kinn og en god mage. 16 år senere sitter hun her å blogger... Mitt navn er Josefine og jeg kommer fra et lite sted som heter Fosnavåg. Jeg er veldig interessert i fotografi, mote og skriving, og dette har også gjort meg interessert i blogging. Om du hadde spurt meg for ett år siden eller to uker siden "kan du ikke begynne å blogge?" så hadde jeg nekta for full hals, men jeg gjorde det allikevel. En annen grunn for at jeg begynte å blogge er vel det at jeg nå går på medielinja på videregående i Volda, og noen av medelevene mine greide å overtale meg. På fritiden min driver jeg med treninig og ballett. Det er to ting jeg er veldig lidenskapelig for, og elsker å gjøre. Så disse tingene kommer du nok til å lese om framover på bloggen.

 

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits