Inspirasjon

 
 

The blue vintage jacket

 


Takk til min flotte venninne Kaja Hovdenak 

 


 

Lip drugs

Som en klok person sa; "Du kan aldri få nokk av leppestifter". I mitt tilfelle er dette helt sant, spesielt når det kommer til favorittmerket mac, som aldri skuffer meg på hverken farge eller konsistens og ikke minst hvor lenge den holder på leppene! Det kan gå over 5 timer der jeg både har spist og drukket vann uten at leppestiften har forsvunnet. Derfor hadde jeg laget en liste over alle fargene jeg virkelig hadde lyst på, og få inspirasjonen fra youtube guruer og instagram kontoer, kom jeg fram til de perfekte nude-fargene for leppene. Jeg kjøpte produktene mine på macbutikken i Oslo City, men du kan lett finne dem på nettbutikker link i nettsidene som kicks.no og maccosmetics.com 


 

Her ser du fargen:  Twig,  Viva Glam 3  og Velvet Teddy  mine topp 3 favoritter.(NB: leppestiftene ser mørkere ut på bildet)

Dette er noen få av alle jeg kjøpte og har en elsk på hver og en av fargene ! Om dere har lyst å se leppestiftene på leppene, kommenter det under så skal jeg lage en video der jeg tar på alle leppestiftene mine.

Helg

Endelig ble det helg! Siden det snart er påskeferie har det vært utrolig mye prøver og innleveringer, for eksempel i dag hadde jeg matteprøve. Etter skolen dro jeg til bestevenninna mi Victoria, som jeg skal sove over hos til i morgen. Vi skal blant annet se idol, der en god kompis av oss er med. Oppfordrer alle til å stemme på Even Sævik, send 6 til 26400! Han har både bra sangstemme og innlevelse, og han drømmer virkelig om dette, så jeg håper så mange som mulig stemmer. Stem, stem, stem folkens , ha en god helg !


 

 

Den lille forandringen

 

Endelig gjorde jeg det. Jeg kjente hendene mine var klamme og pulsen min steg, imens jeg satt og så på meg selv i speilet som var plassert rett forran meg. Så kom frisøren bort, og det føltes som skikkelig "slow motion" når hun kom nærmere og nærmere. Eneste tanken som var i hodet mitt var " tørr jeg dette?". Jeg er 16 år og har aldri i livet mitt helfarget håret mitt på noe vis, eneste jeg noen gang har gjort er lysere striper gjennom håret mitt, men denne gangen var det annerledes. Nå var det på ekte, at jeg skulle farge håret mitt brunere og mer mørkt. Ikke i en tanke om " kanskje jeg passer til det" eller si jeg bare har lyst på det, for nå gjorde jeg det. Og resultatet ble så mye bedre enn det jeg kunne se for meg det skulle bli.


 

Jeg og veninnen min gikk på spontantur uten noen tanker i forveien om hvordan vi skulle komme oss hjem eller hva vi skulle finne på når vi kom fram til byen. Jeg hadde sagt en stund at jeg hadde en liten tanke om å endelig tørre å ta en forandring, og manne meg opp til å tørre å sette meg på frisørstolen uten å avlyse dagen før. Så hun var så smart å kom på at det var drop in timer hos en veldig bra frisørsalong der vi skulle, så vi ble enig om en avtale om det var ledig time tar jeg drop in time, og setter meg ned uten å rekke å få den usikre følelsen " er du helt sikker på dette?", men hvis det ikke var ledige timer så var det kanskje bare ikke ment at det skulle skje. Men som dere ser ble resultatet at jeg gjorde det, og jeg angrer ikke et sekund


 

New in

Noe jeg virkelig gleder meg til er dager der solstrålene treffer kinnene, høy latter over alt, og varme fra solen som treffer kroppen. Med andre ord, sommer, jeg er klar for deg! Jeg kan ikke vente lenger til å finne på gøye ting ved parken med en niste fyllt med bær og frukt med gode veninner, og varme sommernetter med bading, og ,ikke minst, å bare nyte sommeren og våren. Siden jeg gleder meg sånn, påvirker dette garderoben min så mye i det siste, spesiet når jeg fant disse sølvskoene! Jeg har lett siden i fjor sommer etter sko som er høye, behaglige å gå i, og ikke minst fine å ha på foten. Tro meg når jeg forteller at jeg virkelig har lett over alt etter noen sko som fylte alle kravene mine. Det morsomste av alt var at det ikke var jeg som kjøpte de fra butikken. Plutselig en dag stod moren min foran meg med ett stort smil rundt munnen og hadde en pose i den ene hånden som hun strakk mot meg, jeg tokk forsiktig i mot posen i all nysgjerrig helt til jeg tokk og siktet øynene mine fort inn i posen til jeg kunne se noe i sølvfarge. Jeg må ærlig si jeg var litt skeptisk med det første, helt til jeg tok de opp og prøvde de.

Du kan vell si askepott fikk skoene sine til slutt. 

B&O


 

sko Adidas / topp BikBok / jakke Carlings / bukse BikBok

CASUAL DINNERTHERE ARE

SOME PEOPLE

IN LIFE THAT

MAKE YOU

LAUGH A LITTLE

LOUDER, SMILE

A LITTLE BIGGER

AND LIVE JUST

A LITTLE

BIT BETTER


 

Å finne på noe med de gamle klasseveninnene mine igjen var en nyttig bruk av søndagen, uten anger. Etter man begynner på VGS merker man at kontakten med de gamle, gode klassevennene dine fra grunnskolen minker, skolene ligger langt unna hverandre, folk flytter på hybel, mens andre har lite fritid. Derfor er det alltid lurt å holde på kontakten, uansett hva, og bare finne på noe koselig sammen. Heldige som vi er, har vi fortsatt kontakt med hverandre, og greier å finne på en liten ting sammen en sjelden gang. Men det er også dette som gjør at vi setter pris på vennskapet og kontakten vi har sammen, latteren blir høyere og smilene bredere. Så aldri ta venner og bekjente for gitt.

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits