Spontane jenter

 

Hva er vel bedre enn å ta en spontantur med en god veninne? Noe jeg ikke alltid har så mye tid til, er å gjøre noe av det beste jeg vet; spise god mat med en god veninne du ikke har sett på lenge, og bare prate om alt og ingenting.

Det startet med at hun skulle komme til meg, noe vi begge gledet oss fryktlig mye til, siden vi allerede hadde planene klare om hva vi skulle gjøre den lille stunden vi fikk være med hverandre. Men første steg i planene våres ble endret, noe som gjorde stort utslag på de andre stegene i listen. Så vi hadde to valg. 1. dra hjem igjen og kanskje risikere å kjede oss, eller 2. ta en spontantur 1 time unda og dra på en super koslig kafê og shoppe litt. Svare var jo helt klart nr 2. Så vi endte opp med utrolig god vegan måltid og noen fulle poser vi tok med hjem, i tillegg fikk jeg gjort en liten forandring, som jeg skal lage et innlegg om senere.Hvordan utnytter dere vinterferien?

Duende

I dag våknet jeg som vanlig og stod opp tidlig. Gikk ned hvert trappetrinn som gjorde tærne mine mer og mer frosne og kalde, og til slutt var jeg framme på toalettet. Jeg var helt klar til å begynne på rutinene, helt til fingrene mine traff den lille firkanten av en knapp og det stod søndag. Verden beste følelse er virkelig å faktisk tro at du må våkne opp tidlig til en vanlig skoledag, helt til du finner ut at det er søndag og vinterferie.

Noe jeg ikke er så flink til er å faktisk sette meg ned, slappe av, bare gjøre noe uten å tenke og bare ta det som det faller seg. Så som vanlig gikk jeg rundt på mobilen min og "scrolla" ned helt til jeg kom borti ett, det var et bilde av en jente fullt med utrolige bilder rundt seg, som hadde malingingsdråper dryppende fra topp til ende av bildene. Så tanken min var da, hvis en jente lar malingingsdråper som renner forsiktig ned bildene, bli kunst, hvorfor ikke prøve det selv? Å det var akkurat det jeg gjorde.

 


 

Duende

(n.) the mysterious power of art to deeply move a person

 

Det gikk faktisk overraskende bra og det var utrolig deilig å bare slippe fantasien ut, eneste som ikke gikk som planlagt var å vaske gulvet i en hel time etterpå, siden all malingen hadde rent ut. 

 

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
Legg meg til som venn

Josefine, 16 år


Kontakt


josefinekaren@hotmail.com


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits