Hvordan feire Valentines day

I år blir det ingen valentines day der jeg sitter i en varm armkrok som dufter god manne parfyme eller restaurant besøk med kjæresten til stedet. Derfor tenkte jeg å dele min valentines day som ble feiret på forskudd. Det fins jo så mye å gjøre, valentines day er jo kjærlighetens dag og for meg har det aldri betydd at du må ha en kjæreste og dele den med. Jeg har alltid sett på denne dagen som å si til familien og venner at du er glad i dem og bruker tiden din på dem. Så jeg og venninne kom på en god idé, nemlig å feire den sammen på best mulig måte ! Lage en god middag sammen, gå på kino og bare sitte i sofaen og snakke om alt fra framtiden, sorg, lykke og gode minner. Det er utrolig mye du kan finne på og ingenting blir for dumt, haha jeg tror nok at jeg ender opp med å kjøpe en billig rosebukett på kolonialbutikken.. 

Men husk, ikke ta denne dagen for gitt bare fordi du ikke har en partner. Du kan jo alltids få med en venn på kino, lage en god middag med familien, skjemme deg litt ut selv og kjøpe noe, eller bare lage noe så enkelt som et kort der du skriver hvor glad du er i en enkelt person. 

Håper dere får en fin dag videre !

CASUAL DINNERTHERE ARE

SOME PEOPLE

IN LIFE THAT

MAKE YOU

LAUGH A LITTLE

LOUDER, SMILE

A LITTLE BIGGER

AND LIVE JUST

A LITTLE

BIT BETTER


 

Å finne på noe med de gamle klasseveninnene mine igjen var en nyttig bruk av søndagen, uten anger. Etter man begynner på VGS merker man at kontakten med de gamle, gode klassevennene dine fra grunnskolen minker, skolene ligger langt unna hverandre, folk flytter på hybel, mens andre har lite fritid. Derfor er det alltid lurt å holde på kontakten, uansett hva, og bare finne på noe koselig sammen. Heldige som vi er, har vi fortsatt kontakt med hverandre, og greier å finne på en liten ting sammen en sjelden gang. Men det er også dette som gjør at vi setter pris på vennskapet og kontakten vi har sammen, latteren blir høyere og smilene bredere. Så aldri ta venner og bekjente for gitt.

Les mer i arkivet » Februar 2017 » April 2016 » Mars 2016
hits