Helg

Endelig ble det helg! Siden det snart er påskeferie har det vært utrolig mye prøver og innleveringer, for eksempel i dag hadde jeg matteprøve. Etter skolen dro jeg til bestevenninna mi Victoria, som jeg skal sove over hos til i morgen. Vi skal blant annet se idol, der en god kompis av oss er med. Oppfordrer alle til å stemme på Even Sævik, send 6 til 26400! Han har både bra sangstemme og innlevelse, og han drømmer virkelig om dette, så jeg håper så mange som mulig stemmer. Stem, stem, stem folkens , ha en god helg !


 

 

Duende

I dag våknet jeg som vanlig og stod opp tidlig. Gikk ned hvert trappetrinn som gjorde tærne mine mer og mer frosne og kalde, og til slutt var jeg framme på toalettet. Jeg var helt klar til å begynne på rutinene, helt til fingrene mine traff den lille firkanten av en knapp og det stod søndag. Verden beste følelse er virkelig å faktisk tro at du må våkne opp tidlig til en vanlig skoledag, helt til du finner ut at det er søndag og vinterferie.

Noe jeg ikke er så flink til er å faktisk sette meg ned, slappe av, bare gjøre noe uten å tenke og bare ta det som det faller seg. Så som vanlig gikk jeg rundt på mobilen min og "scrolla" ned helt til jeg kom borti ett, det var et bilde av en jente fullt med utrolige bilder rundt seg, som hadde malingingsdråper dryppende fra topp til ende av bildene. Så tanken min var da, hvis en jente lar malingingsdråper som renner forsiktig ned bildene, bli kunst, hvorfor ikke prøve det selv? Å det var akkurat det jeg gjorde.

 


 

Duende

(n.) the mysterious power of art to deeply move a person

 

Det gikk faktisk overraskende bra og det var utrolig deilig å bare slippe fantasien ut, eneste som ikke gikk som planlagt var å vaske gulvet i en hel time etterpå, siden all malingen hadde rent ut. 

 

08.01.16

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016
hits